Cautare

1563 de rezultate pentru "rochii de ocazie de inchiriat" (4.40 secunde)
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte. ... - Secretariatul de Stat pentru Culte nu conduce cultele religioase.
In urma deciziei instantei, filialele judetene PNL si UDMR din Bistrita-Nasaud vor fi evacuate in cel mai scurt timp din sediile detinute pana in prezent pe Strada Gheorghe ßincai, instanta acordand castig de cauza fostului proprietar.
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
Ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, a prezentat ieri raportul Comisiei de verificare si urmarire a realizarii planurilor de investitii de pe plajele litoralului.
De la 1 ianuarie 2007 romanii vor deveni mai europeni. Este, poate, si unul dintre motivele luate in calcul de politicienii constanteni care au preferat sa ramana acasa la cumpana dintre ani.
Desi Manafu i-a spus ministrului ca DADL a inchiriat pana acum 96% din plajele de pe litoral, pe 19 aprilie urmand sa aiba loc o noua licitatie pentru inchirierea ultimelor patru tronsoane de plaja, problemele sale cele mai mari vin de la PUZ-uri.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Spatiul în care îsi desfasoara activitatea organizatia judeteana a PSD va fi delimitat de un expert desemnat de magistrati.
Omul ne-a sesizat ca si-a „inchiriat“ pamantul pe cinci ani, dar nu a primit nici un leu de la arendas pe motiv ca a fost seceta.
Potrivit unor surse guvernamentale, Ministerul Finantelor vrea sa introduca in noul Cod Fiscal un plafon minim pentru impozitul pe profit platit de firme si pentru impozitul pe cifra de afaceri a microintreprinderilor, in valoare de 1. 300 de euro.
Primaria Craiova a inchiriat pentru un an un autoturism Ford Mondeo Titanium, pentru care ii plateste companiei Ford Romania 75 de euro pe luna. ... Un Ford Mondeo Titanium (versiunea de echipare) va fi parcat in fiecare dimineata in fata Primariei Craiova.
Chiar daca nu mai este primar al municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus (foto) nu are de ce se plange.
Acestia ar fi platit cativa contabili pentru a se asigura ca formularele prin care oficialii isi declarau cheltuielile de serviciu sunt completate corect. ... Acesta a mai fost in atentia presei cand s-a aflat ca si-a inchiriat apartamentul din Londra atunci cand s-a mutat la resedinta guvernamentala.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea sa va cere Executivului demararea unui program de construire de locuinte sociale si pentru inchiriat. ... Pe noi ne intereseaza ca partid social-democrat si un program de construire de locuinte cu chirie pentru tineri.
Reprezentantul colectivului de sustinere a lui Sorin Oprescu creat in judetul Prahova, Romeo Hanganu, a afirmat, vineri, ca dupa alegerile prezidentiale "intentia este sa se infiinteze un nou partid de stanga", care ar urma sa se numeasca Alianta Nationala a Stangii Democrate.
Zeci de milioane de lei au fost furate din conturile Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI), chiar de o parte dintre angajatii institutiei, care si-au insusit sumele provenite din vizarea planurilor topografice, necesara la eliberarea autorizatiilor de constructii.
Acum, aceasta a iesit la iveala pentru ca autoritatile pun accent pe ea, in goana dupa venituri la bugetul de stat. Cei care nu stiau de plata contributiei trebuie sa o achite retroactiv. Aici intra si pensionarii care aveau venituri din chirii inainte de 2008.
Baloane, hartie creponata, sclipici, sticle de bere, chistoace, coji de portocale, confetti, mancare si fum de tigara. ... Ea publica pe pandoras.realitatea.net un reportaj de la o petrecere desfasurata intr-un spatiu inchiriat la Palatul Parlamentului. ... Cu gandul la ce-avea sa ma astepte, drumul mi-a parut de-a dreptul incantator!
Senatorul Gheorghe Marcu, presedintele Departamentului pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa intitulat:
Peste 15.200 de petarde au fost confiscate in pietele din Carei si Negresti Oas, la sfirsitul saptaminii. Doua cazuri de comercializare ilegala a materialelor explozive au fost depistate in municipiul Carei, iar un caz a fost depistat la Negresti Oas.
google-analytics.com